© Alexander Faraci

Megérkezett Machine Gun Kelly musical-filmje!

Íme a „Downfalls High”!

Nem semmi évet tudhat maga mögött Machine Gun Kelly! A zenéje 180 fokos fordulatot vett, és az első 5 rap albuma után tavaly összeállt a blink-182 dobosával, Travis Barkerrel, hogy egy punk-rock koronggal örvendeztesse meg a rajongóit. A „Tickets to My Downfall” lemezzel nagyobb sikereket ért el, mint valaha, ezt pedig egy musical-filmmel koronázta meg. A „Downfalls High„-t elmondása szerint csupán 4 nap alatt vették fel, és az album kollaborátorai mellett olyan nevek tűnnek fel benne, mint az „Eufória”-ból ismert Sydney Sweeney, a TikToker Chase Hudson, vagy éppen Maggie Lindemann.

A teljes filmért katt a képre:

Az alkotás játékideje, melyet maga MGK és Mod Sun írt és rendezett, nagyjából 50 perc, és a lemez standard kiadásának összes dala felcsendül benne. A forgatásról és a sztoriról még az NME magazinnak mesélt egy kicsit a zenész:

Olyan volt, mintha egymás után 14 klipet forgattunk volna le, kivéve, hogy a sztori most nem a saját tapasztalataimon alapszik. Más karakterekről szól, én és Travis pedig csak narráljuk az egészet. Nagyon érdekes az egész koncepció, mert még soha nem csináltak ilyesmit egy albumhoz sem, kivéve talán a Pink Floyd “The Wall”-ját.

MGK következő turnéjának, melynek az új dátumai egyelőre lógnak a levegőben, Budapest is az állomásai között szerepel, így remélhetőleg minél hamarabb a magyar fanok is hallhatják a lemez dalait élőben a Budapest Parkban.