Harry Styles, Dua Lipa, Shawn Mendes és Billie Eilish minikoncert a nappalidból!

A jelenleg legnépszerűbb előadókat gyűjtötte össze az iHeartRadio!

Idén is megrendezésre került az iHeartRadio karácsonyi koncertsorozata, mely mindig a legnépszerűbb és legmenőbb sztárokat hozza össze. Az évek során szinte minden felkapott énekes, rapper és dalszerző is megfordult már a produkció színpadán. Idén ez online körülmények közt valósulhatott meg.

Harry Styles

Hihetetlen, milyen időmilliomos Harry Styles. A jövőre remélhetőleg hazánkban is koncertező (számítani lehet egy újabb dátumváltozásra) énekes most az iHeartRadio online fesztiváljának vendége volt. Styles a magához megszokott profizmussal lépett „színpadra”, ami jelen esetben egy kert volt, lakókocsival, az énekes stílusához megfelelő kellékekkel, na meg persze fantasztikus hangjával fűszerezve. A minikoncert különlegessége, hogy Harry-t a The Free Nationals kísérte hangszeren.

Dua Lipa

Az énekesnő, Dua Lipa egy akusztikus, lecsupaszított előadással készült, ahol a „Future Nostalgia” stílusjegyeit jelenítette meg vizuálisan és minden csillogott és ragyogott. A hangzás világ már ennél visszafogottabb és egyszerűbb volt. Lipa a legnagyobb slágerei, a „Don’t Start Now” és a „Levitating” mellett egy feldolgozást is villantott, mégpedig a „Happy Xmas (War Is Over)” c. dalt hallhattuk, melyet eredetileg John Lennon & The Plastic Ono Band énekel.

Shawn Mendes

Shawn Mendes természetesen legújabb lemezét, a „Wonder„-t népszerűsítette az eseményen, ezért erről a kiadványról hallhattunk kettő dalt. Először is a címadót, valamint a „Dream” kissé áthangszerelt verzióját. Emellett a népszerű énekes egy feldolgozást is készített, mégpedig a „Can’t Take My Eyes Off You„-t!

Billie Eilish

A világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesnője, Billie Eilish is tiszteletét tette az online eseményen, ahová egy rendhagyó, akusztikus szettel készült. Felcsendült legutóbbi kislemeze, a „Therefore I Am„, valamint egy karácsonyi meglepetéssel is kedveskedett rajongóinak…

The Weeknd

Napokkal ez előtt a The Weeknd és a Grammy közti balhétól volt hangos, most viszont legyen az énekes dalaitól hangos a szoba!

Doja Cat

A rapper/énekes, aki 2020-as EMA fellépésén egy alternatív verzióval lepte meg a nézőket „Say So” c. dalából, most teljesen átment a cukorka-világba, ahonnan egy igazán szexi előadást villantott, többek közt a „Santa Baby” c. dal feldolgozásával.