Újabb közös dalt készített Calvin Harris és Ellie Goulding

Ez már a negyedik közreműködése lesz a párosnak.

Újra összeállt a slágergyáros páros, Ellie Goulding és Calvin Harris. Az angol énekesnő és a skót DJ 2013-ban egyesítette az erejét először az I Need Your Love című megaslágerükhöz, melyet egy évre rá a szintén hatalmas sikernek örvendő Outside követett. Tavaly aztán, majdnem egy évtized után ismét közös dallal jelentkeztek, mely a Miracle volt, a kislemez pedig egészen a brit slágerlista első helyéig menetelt.

Calvin a legutóbbi kollabjukat úgy harangozta be, mint a trilógiájuk utolsó része, azonban úgy fest, most mégis bővítik a közös szerzeményeik listáját. A DJ a napokban Ibizán lépett fel, ahol lejátszotta az Ellie közreműködésével készült újdonságát is. A közösségi oldalain egy videót is megosztott erről, így egy rövid részlet erejéig már bele is hallgathatunk az eddig cím nélküli dalba.

Teszteltem egy újdonságot

– írta hozzá.

Egyelőre ennél több információt egyikük sem osztott meg a kollabbal kapcsolatban, így azt sem tudni, hogy mikor jelenik meg, de abban már most biztosak lehetünk, hogy hatalmasat fog szólni – csak úgy, mint az előző három közösük.