Elkezdődött KJ Apa és Madelyn Cline közös filmjének a forgatása

Az alkotás egy 2017-es regényt vesz alapul.

Közös filmben láthatjuk a két népszerű Netflix sorozat, a Riverdale és az Outer Banks sztárjait. KJ Apa és Madelyn Cline a The Map That Leads to You című alkotásban kaptak főszerepet, mely egy 2017-es, azonos című regényen alapszik, és már el is kezdődött a forgatás. A két színészt Spanyolországban kapták lencsevégre a munkálatok során.

J. P. Monninger romantikus könyvének középpontjában Heather Mulgrew áll, aki gondosan eltervezte, mit fog kezdeni az életével az egyetemi évei után. Nyáron utazgatni fog a barátaival, majd szeptemberben visszatér az otthonába, és elkezdi építgetni a karrierjét. Azonban minden megváltozik, amikor találkozik Jackkel, egy kalandkedvelő idegennel. 

A srác Heather egész életét felforgatja, és közösen érzelmes utazásra indulnak Jack nagyapjának naplóját követve olyan helyekre, mint Bécs, Törökország, vagy éppen Budapest. Amikor eljön a szeptember, Jack megpróbálja rávenni a lányt, hogy maradjon vele, utazzanak tovább, és folytassák a romantikus kalandjukat, Heather azonban meggyőzni a srácot, hogy térjen vissza vele az Egyesült Államokba. 

Arról viszont mit sem sejt, hogy Jacknek van egy titka, ami az egész világát romba döntheti. 

A rendezői székben Lasse Hallström ül, akivel KJ már dolgozott együtt korábban a 2017-es Egy kutya négy élete című filmen. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy meddig tart majd a forgatás, és mikorra tervezik a premiert.