A lábáról árul képeket Lily Allen az OnlyFansen

8 fontért bárki láthatja az exkluzív tartalmakat az énekesnő lábáról.

Lily Allen csaknem két évtizede, 2006-ban robbant be a zeneiparba a Smile című slágerének köszönhetően, azóta pedig kiadott négy albumot, körbeturnézta a világot, láthattuk a tévéképernyőn, és egy könyvet is írt – most azonban valami egészen másba vágta a fejszéjét. Az énekesnő OnlyFans oldalt csinált magának, ahol a lábáról árul exkluzív tartalmakat.

A profilját először az Instagram oldalán osztotta meg egy találó módon „la dolce feeta” névre keresztelt link segítségével, a oldala pedig Lily Allen FTSE500 néven fut. A bemutatkozása megírásakor is kéznél volt a humora, ugyanis azt olvashatjuk benne, hogy:

éppen csak belelógatom a lábam.

A feliratkozás díja 10 font, vagyis nagyjából 3600 forint, amiért egy teljes hónapon keresztül élvezhetjük az exkluzív képeket és videókat a 39 éves sztár lábáról. Lily profilját, ahol eddig kilenc tartalmat osztott meg, ezen a linken tudod elérni.

Az előadó pár nappal azelőtt, hogy beindította volna a oldalát, elárulta, hogy a pedikűrösétől jött az ötlet. Ő avatta be ugyanis abba, hogy a WikiFeet nevű oldalon, ahol a felhasználók különböző hírességek lábait értékelhetik, ritkaságnak számító, 5 csillagos értékeléssel rendelkezik.

Az emberek elég nagyra értékelik a lábamat az interneten. A pedikűrösöm azt mondta, sok pénz kereshetnék azzal, ha a lábamról árulnék képeket az OnlyFansen, én meg úgy voltam vele, hogy nem mondok rá nemet

– mesélte a Miss Me? podcastben.

Hozzátette: egyébként is sokan írták neki az évek során az Instagramon, hogy posztoljon többet a lábáról egy-egy olyan fotó után, amin éppen látszott – most van egy külön platformja erre, és legalább pénzt is kap érte.