3,5 milliárd forintért lépett színpadra Justin Bieber Indiában egy esküvői ünnepségen

Anant Ambani és Radhika Merchant esküvője az egyik legnagyobb dolog, ami Indiában lázban tartja a lakosságot – Anant, aki Mukesh Ambani (Ázsia leggazdagabb embere) legfiatalabb fia esküvői ünneplése egy többnapos, már-már rendezvénysorozattá alakult át az ottani szokásokhoz híven. A fő ceremónia majd július 12 és 14. között kerül megrendezésre.

A bemelegítés is igazán pazarra sikeredett, ugyanis betartva a helyi szokásokat, az ünneplést ünneplés előzi meg, egyfajta bizonyos „sangeet”, mely igazából zenés ünnepséget jelent a kultúrájukban. Természetesen, már ennek is nagy feneket kerítettek, ugyanis helyi idő szerint péntek este Justin Bieber lépett színpadra és egy privát koncerttel készült a családnak és a meghívottaknak.

A kanadai szupersztár, aki már a Sziget Fesztivált is megjárta, nem az első hollywoodi sztár, aki borsos összeget kért el a koncertért a családtól – a milliárdos lánya buliján például Beyoncé szórakoztatta a közönséget, de már a zenével aligha foglalkozó Rihanna is tiszteletét tette Mumbaiban.

Justinról X-re (korábban Twitter) kerültek fel videók, ahol olyan slágereket énekel, mint a Baby vagy a Peaches. A közel egy órás koncert ára egyébként a legdrágább volt az eddig ott koncertet adó előadók között, ugyanis Bieber 10 millió dollárért, azaz több, mint 3,6 milliárd forintért vállalta a bulit – összehasonlításként Rihanna 8,5 milliót, míg Katy Perry 5,3 milliót, Beyoncé pedig csupán 4 millió dollárt kért. Érdekesség, hogy néhány órával a koncert előtt érkezett és néhány órával a koncert után már el is hagyta az országot.

A dallista egyébként a legnagyobb slágereit tartalmazta, ugyanis hallhatták a rajongók a Baby, a Boyfriend, a Love Yourself, a Cold Water, a Sorry és a What Do You Mean? c. dalokat is. A pletykák szerint a fő ceremónián és azt követő bulikon fellép majd Adele, Lana Del Rey és Drake is.