Jön ARON debütáló albuma, új stílussal tért vissza a színész-rapper

Már megjelent az első dal a korongról.

ARON nevét a nagy sikernek örvendő Elit című Netflix sorozatnak köszönhetően ismerte meg a világ, a színészkedés mellett pedig hatalmas szenvedélye a zene is. Debütáló EP-je, a Nieve 2021-ben jelent meg, majd tavaly piacra dobta az első nagyobb lélegzetvételű munkáját, egy mixtape-et is, amivel mérföldkőhöz érkezett a karrierje, ugyanis útnak indult az első európai turnéjára. A koncertsorozattal Budapestre is ellátogatott, és bár az elmúlt év során főként a színészkedésre fókuszált, most újabb nagy dobásra készül a zenéjét illetően.

Érkezik ugyanis a rapper debütáló albuma, melyet a Capitol Records gondozásában ad majd ki, az első dal, az Invisibilidad pedig már pár hete meg is jelent róla, amiben új, poposabb hangzással kísérletezik.

Nemrég adtam ki az első dalt az első albumomról. Az életben minden folyamatosan változik, enélkül nincs lehetőségünk fejlődni. Nagyon elégedett vagyok az új hangzásommal, és alig várom, hogy még több új zeném jelenjen meg

– írta az Instagram oldalán.

Az Invisibilidad szövege egyébként a magányt dolgozza fel, és a sebezhető oldalát csillogtatja meg benne ARON.

Arról a belső vívódásról szól, amikor ki szeretnéd fejezni a szeretetedet valaki felé, de úgy érzed, egyszerűen képtelen vagy rá

– nyilatkozta a Complexnek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a sztár első teljes lemeze, de remélhetőleg már nem kell sokat várnunk rá.