Miley Cyrus: Hannah Montana féle lenne az áloméletem

David Letterman Netflix dokumentumfilmjének ötödik évadában foglalt helyet Miley Cyrus azon a bizonyos kanapén, ahol a legnagyobb sztárok beszélnek érzéseikről, gondolataikról a talk show hosttal. Korábban például Billie Eilish vagy Kim Karadshian is megjelent már a sorozatban.

Miley az 54 perces műsoridő alatt természetesen mikrofont is ragadt, miközben kiöntötte lelkét és legnagyobb vágyairól mesélt a nagyvilágnak. Amikor arról kérdezte Letterman, hogy számára milyen a tökéletes élet, azt felelte, hogy igazából nem zavarná, hogyha megelevenedne a Disney csatornán futott és karrierjét berobbantó sorozata, a Hannah Montana és napközben egy teljesen hétköznapi életet tudna élni. A művésznő arra is kitért, hogy legjobban az zavarja, hogy nem tud nyugodtan várost nézni és megélni a pillanatokat a nyílt utcán, ugyanis a világ minden pontján felismerik.

A tökéletes élet számomra olyan lenne, mint a sorozatom [Hannah Montana] története. Hétköznapi életet élnék napközben, este pedig szupersztár lehetnék. Az egyik kívánságom az, hogy ismeretlenül körbe tudjam utazni a világot, hogy olyan városokban járkáljak az utcán és éljem meg az ottani valóságot, amelyekben turnéztam. Ez a tökéletes élet számomra, ott tartani a karrieremben, ahol most vagyok, de úgy utazgatni, hogy ne ismerjenek meg az emberek mindenhol.

A My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman mind az öt évada már elérhető hazánkban a Netflixen.