Elkezdődtek a Vörös, fehér és királykék 2. részének a munkálatai

A rendező szerint lehetőségek tárháza áll előttük, hogy erre vihetik tovább a történetet.

Tavaly augusztusban jelent meg a Vörös, fehér és királykék című film Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar Perez főszereplésével a Prime Video-n, és azonnal óriási sikert aratott. Az alkotás Casey McQuiston 2019-es, azonos című regényén alapszik, melynek nem íródott folytatása, így sokáig kérdéses volt, hogy a filmnek lesz-e második része, azonban idén májusban bejelentették, hogy folytatódik az Egyesült Államok elnökének fia és a brit herceg szerelmének a története.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra várható a második rész, a napokban azonban a szerző az Instagram oldalán megosztotta a követőivel, hogy már elkezdődtek a munkálatok, és javában dolgozik a forgatókönyvön. Casey a folytatás történetét a film rendezőjével, Matthew Lópezzel közösen írja, aki a TV Insidernek árulta el, hogy nagy kihívásnak tartja a projektet.

A második részben az a legnagyobb kihívás, hogy magasabbak az elvárások, mint az első filmnél. Nincs könyv, amit alapul vehetnénk, így egy eredeti történettel kell előrukkolnunk. Remélem, a regény rajongói bíznak bennem a folytatást illetően, de ha mégsem, legalább ott van velem Casey, akivel közösen írjuk a forgatókönyvet

– nyilatkozta.

És hogy mire számíthatunk azután, hogy Alex és Henry a megpróbáltatásaik után egymásra találtak, és végre boldogok lehetnek együtt? Nos, ezt még maguk a készítők sem tudják, de Matthew elmondása szerint lehetőségek tárháza áll előttük.

Rengeteg lehetőség van, amerre elindulhatunk, de persze van sok buktató is. Az eddigi munkálatok során nagyon jól szórakoztunk. Eddig inkább csak a tervezgetés fázisában voltunk, most viszont már aktívan dolgozunk a történeten. Lehetőségek tárháza áll előttünk, meglátjuk, mi sül majd ki belőle.

Annyi biztos, hogy a második részben Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar Perez is visszatérnek, a rendezői székbe pedig ismét Matthew López ül majd.