Legalább két évet kell várni A Bridgerton család következő évadára

Hamarosan befejezik a forgatókönyv írását.

Májusban startolt el A Bridgerton család várva várt harmadik évada, mely a sorozat története során először két részletben érkezett meg a Netflixre. Első körben az első négy rész vált elérhetővé, a napokban pedig a maradék négyet is megkaptuk, ezzel pedig lezárult Colin (Luke Newton) és Penelope (Nicola Coughlan) románcának a története. Jó hír a rajongók számára, hogy már elkezdtek dolgozni a negyedik évadon, viszont a széria egyik készítője elmondása szerint még legalább két évet kell rá várnunk. 

Jess Brownell a The Hollywood Reporternek árulta el, hogy a forgatókönyv már majdnem készen van, és igyekeznek minél gyorsabban haladni a munkálatokkal, de még így sem lesznek készen az új részek egyhamar.

Próbálunk gyorsan haladni, de a forgatás általában nyolc hónapot vesz igénybe, aztán meg kell vágni a részeket, és szinkronizálni is kell őket egy csomó nyelvre. A forgatókönyv megírása is rengeteg ideig tart, szóval minimum két év még, mire jön az új évad. Igyekszünk vele, de erre lehet számítani

– nyilatkozta.

És hogy Colin és Penelope után ezúttal kik kerülnek majd a főszerepbe? Erről egyelőre nem rántotta le a leplet, de annyit azért elmondott, hogy negyedik évadé az egyik legjobb forgatókönyv, amit valaha is kiadott a kezei közül.

Ez az írótársaimmal ez eddigi egyik legjobb munkánk. Lassan végzünk a forgatókönyvvel, és alig várom, hogy a rajongók is lássák, ezúttal mit alkottunk.