Befejezték az Outer Banks 4. évadának forgatását

Még idén jönnek az új részek.

Jó hír érkezett az Outer Banks rajongói számára: egy lépéssel közelebb kerültünk a negyedik évadhoz. Befejezték ugyanis az új részek forgatását, melyeket a tervek szerint még idén nézhetünk a Netflixen. 

Nem mentek zökkenőmentesen a munkálatok. Tavaly nyáron startoltak el, azonban hamar le is kellett állítani őket a hollywoodi sztárjok miatt. Novemberben folytatták végül a felvételeket Észak-Karolinában, és most értek véget.

A Shoupe serifhelyettest alakító Cullen Moss osztotta meg az örömhírt a követőivel az Instagram oldalán, ahol a színésztársait is csupa dicsérő szavakkal illette.

És ezennel, több, mint egy év után véget ért az egyik legszórakoztatóbb sorozat negyedik évadának forgatása. Hálás vagyok, hogy az évet a legtehetségesebb és legmenőbb csapattal tölthettem

– írta.

A premier pontos dátumát egyelőre nem jelentette be a Netflix, annyit azonban megosztottak, hogy idénre várhatóak az új epizódok.

A John B-t alakító Chase Stokes korábban azt nyilatkozta, a negyedik évadban visszatérnek a sorozat gyökereihez, ennél többet viszont nem tudunk a történetről. Annyi biztos, hogy az összes, már jól ismert főszereplő visszatér a képernyőre, így többek között Madelyn ClineMadison BaileyRudy PankowJonathan DavissCarlacia GrantDrew StarkeyAustin North, és Fiona Palomo is.