Chase Stokes arról mesélt, mire számíthatunk az Outer Banks 4. évadában

A színész szerint a folytatással visszatérnek a sorozat gyökereihez.

Tavaly februárban érkezett meg a Netflixre az Outer Banks harmadik évada, a negyedik évadot pedig még a megjelenése előtt berendelték. Az új részeket a tervek szerint még idén nézhetjük majd, most pedig a sorozat John B-je, Chase Stokes mesélt a People magazinnak egy kicsit arról, hogy mire is számíthatunk a folytatásban.

Elmondása szerint jelenleg a munkálatok kellős közepén tartanak, és ez lesz az eddigi egyik kedvenc évada, ugyanis visszatérnek vele a széria gyökereihez.

Az íróink sokat beszéltek arról, hogy mekkora igény volt arra a hitelességre és a karakterekre, amiket az első évad nyújtott. Azt gondolom, ilyen téren jó munkát végeztek ezzel az évaddal is

– kezdte a színész.

Természetesen, mivel az Outer Banks-ről van szó, kincsvadászatban és drámában sem lesz hiány. A sorozatbéli pár, John B és Sarah (Madelyn Cline) például szépen lassan elkezdenek megbirkózni a traumával, ami érte őket, ugyanis mindkettejük apja meghalt a harmadik évad végén – de ez nem lesz egyszerű számukra.

Ha veszteséget szenvedsz el, a gyász olyan helyekre is beférkőzik, amire nem is számítasz. A helyzet, amiben John B és Sarah találják magukat, arra kényszeríti őket, hogy mindent átértékeljenek magukban. Hol tartanak az életben, mi az elhivatásuk, mik a szándékaik, és tényleg megérte ez az egész? Visszatekintve tényleg megérte? Ha visszamehetnének az időben, és megváltoztathatnák a dolgokat, megtennék? Vagy megbékéltek a történtettek?

Chase azt is elárulta, hogy a Snecik a folytatásban megkérdőjelezik önmagukat és az új életüket a rengeteg akadály után, ami addig az útjukban volt.

Ha megnézzük a sorozat idővonalát, láthatjuk, hogy óriási, hatalmas változáson mentek át az életszínvonaluk tekintetében, nagyon-nagyon rövid idő alatt. És azt hiszem, amikor ilyen szintű trauma ér, elkezded feltenni magadnak az élet nagy kérdéseit

– tette hozzá.

A várva várt negyedik évad a tervek szerint még 2024-ben érkezik, a pontos megjelenési dátumról azonban egyelőre nem hullott le a lepel.