Valóra váltotta egy 81 éves rajongója álmát Niall Horan

Nagyon izgalmas dolgok történtek a tegnapi Niall koncerten.

Niall Horan karrierje csúcsán van: tavaly több ezren voltak Sziget Fesztiválos fellépésen, saját világturnéjának állomásainak ajtajára sorra kell kitenni a megtelt táblát. Utóbbi miatt pedig egy rajongója nagyon jól járt. De nem csak emiatt volt izgalmas az este, ugyanis egy másik rajongója, aki 81. születésnapját ünnepelte a koncerten, egy táblával érkezett a koncertre, ahol azt kérte, hogy Niall ölelje meg.

Megan, akinek álmát a napokban maga Niall váltotta valóra még 2022-ben osztott meg egy bejegyzést Twitteren (amit lentebb meg is mutatunk majd), melyben az állt, hogyha teltházas koncertet ad a Madison Square Garden nevű ikonikus és karrier meghatározó helyszínen, akkor ő az első sorból fog csápolni a koncertre. Erre az előadó válaszolt is, viccesen annyit, „hogyha tudnám, megtenném” – és két évvel később meg is tudta tenni.

A történetnek itt nincs vége, ugyanis igaz, Megan ott lett volna az eseményen, de nem az első sorban, így Niall és csapata felkereste és egy levelet küldött neki, azzal a szöveggel, hogy nem lenne az igazi ez a koncert anélkül, hogy ő ne foglalna helyez az első sor egyik székében, így küldenek neki egy jegyet, ami a már sokszor emlegetett helyek egyikére szól. Az este folyamán egyébként Horan fel is hozta a témát és beszélt a lányról és a tweetről is.

Mint ahogy írtuk, a koncert nem csak Megan és története miatt volt eseménydús, hanem azért is, mert egy hölgy a 81. születésnapját a koncerten ünnepelte, akinek annyi volt a kívánsága a nemes nap alkalmából, hogy az énekes ölelje meg – ennek persze eleget is tett és amikor meglátta a táblát, azonnal lesietett a közönség soraiba.

Egyébként az est folyamán Niall is elérzékenyült, ugyanis sosem gondolta volna, hogy tényleg az álmának élhet és az egész világ énekesként és művészként fog tekinteni rá.