Bebe Rexha durván kiosztotta G-Eazy-t

Az énekesnő beképzelt, hálátlan lúzernek nevezte a rappert.

Bebe Rexha és G-Eazy éveken keresztül jó kapcsolatot ápoltak egymással, azonban úgy tűnik, a barátságuk már végleg a múlté. Az énekesnő ugyanis hazai idő szerint csütörtök este durván kiosztotta a rappert az Instagram oldalán, és bár a történetet azóta törölte, az internet örök, így a kiírása nem tűnt el egy gombnyomásra. Na de mi is történt a két sztár között?

Bebe egy beszélgetést osztott meg a közösségi platformon, melyben a csapata egyik tagja azt kérdezte tőle, hogy lenne-e kedve tartalmat gyártani G-Eazy-vel, amikor hamasoran New Yorkba látogat. A páros 2015-ös megaslágere, a Me, Myself & I az elmúlt hetekben ismét hatalmas népszerűségre tett szert a TikTokon, így nem meglepő a kérdés, az énekesnő azonban egyáltalán nem vette jó néven, és nyilvánosan üzent a rappernek:

@g_eazy tudod a számomat. Miért nem te írsz nekem, és kérdezed meg saját magad, te beképzelt, hálátlan lúzer. Örülj neki, hogy az emberek újra kedvelnek téged. Pedig kiteregethetném az összes elcseszett dolgot, amit csináltál, és azt, hogy hogyan bántál velem, azután, hogy nekem köszönheted az egyetlen igazi slágeredet. Ja, és a válaszom nem. Remélem, jól vagy

– írta.

Az előadó nem részletezte, hogy pontosan mit tett a rapper, ami ennyire feldühítette, és arról sem árult el többet, hogy hogyan bánt vele a kollabjuk megjelenése után. Azt viszont hozzátette az X (korábban Twitter) oldalán, hogy nem saját akaratából törölte az Instagram történetet, és kiáll amellett, amit írt. 

Valaki a csapatomból töröltette velem az Instagram történetemet. Azért mentem bele, mert tényleg nagyon negatívnak és mérgezőnek hatott. Néha a traumáink miatt van, hogy így reagálunk dolgokra, és az életemnek azon része tele volt traumákkal. Azért írom most ezt, mert megbántam, hogy töröltem a kiírást, és szeretném, ha tudnátok, hogy kiállok amellett, amit írtam.

Ha ez még nem lenne elég, Bebe újra is osztott egy képet, melyen Halsey-val beszélget, és amihez ezt írták:

Bebe Rexha és Halsey, ahogy éppen arról beszélnek, hogy G-Eazy nekik köszönheti a karrierjét.

Nem ez az első eset, hogy az énekesnő a csalódottságát fejezte ki egykori barátjával szemben. G-Eazy az MTV 2016-os VMA díjátadóján lépett fel a Me, Myself & I című slágerrel, azonban Bebe helyett Britney Spears csatlakozott hozzá a színpadon, úgy, hogy erről Bebe nem tudott előre. Bár akkor nem olvasott be ilyen szinten a rappernek emiatt, egy interjúban elárulta, hogy igencsak rosszul esett neki a dolog.

Az utolsó pillanatban szereztem tudomást az egészről. Nem mondták el előre, mert féltek, hogy nem fogom engedni, ami hülyeség. Meglepett, mert az hittem, legalább szólni fog róla, és rosszul esett, hogy nem így történt

– emlékezett vissza Andy Cohen műsorában.

A sztár elmondása szerint öröm volt az ürömben, hogy találkozhatott Britney-vel, aki az egyik legnagyobb bálványa, de ettől függetlenül tiszteletlenségnek tartja G-Eazy részéről, hogy a tudomása nélkül mással adta elő a közös slágerüket. 

Képzeld el azt a helyzetet, hogy részese vagy egy dalnak, a közönség soraiban ülsz a díjátadón, nem is tudsz semmiről, és egyszer csak megszólal a színpadról, hogy “Woo, it’s just me”. Tiszteletlen dolog volt G részéről, hogy nem szólt róla, de végül lett egy képem Britney-vel, szóval boldogan távoztam

– tette hozzá.

Valószínűleg azonban nem emiatt az eset miatt akadt ki ennyire Bebe a rapperre, hiszen még ezután is dolgoztak együtt az énekesnő 2017-es F.F.F. című dalán, ami ironikus módon magyarul annyit tesz, hogy “basszák meg a kamu barátok”. 

Me, Myself & I-t egyébként eredetileg szólódalnak szánta a sztár, G-Eazy csak később került a képbe. A kislemez a mai napig a rapper legnagyobb slágere, és több, mint 1,2 milliárd lejátszást tudhat magáénak a Spotify-on. Viszonyítási alapként Bebe-nek nem csak ez az egy, hanem több dala is átlépte az egymilliárd streamet, a leghallhatottabb slágere, az I’m Good (Blue) pedig több, mint 1,6 milliárd streamnél jár.

Az énekesnő a mai napig előadja a Me, Myself & I szóló változatát a koncertjein, így biztosan fel fog csendülni majd a Szigeten is, augusztus 10-én.