Új dallal bővült Leigh-Anne debütáló EP-je

Különleges alkalom miatt bővítette az énekesnő a középlemezt.

Pár hete mérföldkőhöz érkezett a Little Mix tagjaként híressé vált Leigh-Anne karrierje. Tavaly ő volt az első a lányok közül, aki szólódalt dobott piacra, és május 31-én a debütáló EP-je is megérkezett, mely a No Hard Feelings címet kapta. Most pedig egy új dallal bővült középlemez, és frissen megjelent szerzeményt egy különleges alkalom miatt csapta hozzá az énekesnő az eredetileg 5 trackes anyaghoz.

Lezajlott ugyanis Londonban az első szóló headline koncertje, ahol már élőben is bemutatta a legújabb dalát. A Nature egy igazi nyárias, reggae beütésű track, ami tökéletesen illeszkedik az EP hangulatához. Leigh-Anne a közösségi oldalain elárulta, hogy a szerzeményt Jamaicában írta, és nagyon büszke rá. 

A dalhoz egy visualizer videót is kaptunk, melyben egy kicsit beleshetünk a színfalak mögé is:

Az előadó az első saját koncertje során 10 dalt adott elő. Felcsendült az összes eddig megjelent dala, a Little Mix Touch című slágerének az akusztikus változata, és egy Doja Cat feldolgozás is, méghozzá a Paint the Town Red

Hamarosan az első fesztiválfellépését is megejti az énekesnő, június 22-én, a lisszaboni Rock In Rio-n, októberre pedig eddig még 4 koncertje van betervezve Londonban, Dublinban, Birminghamben, és Manchesterben.