© MUSICDAILY

Mimi Webb lép fel a Jonas Brothers előtt a bécsi koncertjükön

A show szeptemberben lesz megtartva.

Ha minden az eredeti tervek szerint haladt volna, jelenleg is javában tartana a Jonas Brothers világkörüli turnéja, a koncertsorozat európai szakaszát a bécsi dátummal együtt azonban elhalasztották. Június első napján láthattuk volna a bandát a szomszédos osztrák fővárosban, így viszont a rajongóknak szeptemberig kell várniuk, de azért egy jó hírrel is érkeztek a srácok.

Az új dátumokon ugyanis a tavalyi Szigetet is megjárt Mimi Webb csatlakozik hozzájuk, és ő fogja bemelegíteni a közönséget a koncertjeik előtt. Az énekesnő úgy fogalmazott, egy gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a Jonas tesókkal kelhet útra.

Mimi debütáló albuma, az Amelia, melyet saját maga után nevezett el, tavaly márciusban került a boltok polcaira és a streaming platformokra, de már gőzerővel dolgozik a folytatáson. Az első kislemez, a Mistake már meg is jelent róla, és egy új oldalát csillogtatta meg benne az előadó, aki egyébként az elmúlt hónapokban Benson Boone vendégeként turnézta körbe az Egyesült Államokat.

A Jonas Brothers Five Albums. One Night. névre keresztelt koncertsorozatának európai szakasza szeptember 9-én veszi kezdetét Belfastban, a bécsi koncert pedig szeptember 22-én lesz megtartva. A jegyinfókért katt ide!