© MUSICDAILY

Teljesen új hangzással tért vissza Mimi Webb

Íme a Mistake!

Tavaly márciusban dobta piacra Amelia című debütáló albumát Mimi Webb, ami az elejétől a végéig egy vérbeli poplemez, olyan slágerekkel, mint a House on Fire, a Red Flags, vagy éppen a Ghost of You. A koronghoz társult turné után, melynek keretein belül a Szigetre is ellátogatott, az énekesnő eltűnt egy kis időre, hogy az új zenéjén dolgozzon – most azonban teljesen új hangzással tért vissza.

A legújabb kislemeze, a Mistake egy drum and bass dal, ami biztosan nagy sikernek örvend majd a sztár és a műfaj hazájában, az Egyesült Királyságban. Nem csak a hangzásvilág újult meg, hanem a dalszöveg témája is: Mimi eddig előszeretettel írt a szerelmi csalódásairól, most viszont azt hirdeti a friss szerzeményével, hogy merjünk hibázni, és éljünk a mának.

Jelenleg teljes mértékben magamra és a karrieremre fókuszálok, és a pillanatnak élek – ezt az érzést szerettem volna dalba foglalni. Hibázni emberi dolog, csak vállalni kell a felelősséget a hibáinkért, és tovább kell lépnünk. Nem szabad félni a rizikós döntésektől, mert csak fejlődünk általuk

– árulta el az Official Charts-nak.

Az előadó nem mással dolgozott a tracken, mint a OneRepublic frontemberével, a slágergyáros Ryan Tedderrel, akinek mindig is nagy rajongója volt, és a közös munka által egy álma vált valóra.

Mimi jelenleg az USA-t járja Benson Boone turnéjának a vendégfellépőjeként, és ha már ott van, pár fesztiválon is színpadra lép a nyáron. Elmondása szerint a pár hónapos pihenőjét arra használta, hogy az új dalain munkálkodjon, így valószínűleg nem kell sokat várni arra, hogy még több új zenével örvendeztessen meg minket.

A tavalyi Szigeten egyébként interjút is készítettünk az énekesnővel – nézd meg a videót alább: