Folytatódik a várakozás: elölről kezdte az új albuma munkálatait Rihanna

Nem jön egyhamar új zenével az énekesnő.

Másfél év híján egy évtizede várják a rajongók Rihanna soron következő, kilencedik albumát, a várakozásnak pedig még nem lesz vége egyhamar – sőt, mondhatni újraindul. Az énekesnő és mostanában inkább szépségguru ugyanis bejelentette, hogy közel sincs kész a lemez, mi több, elölről kezdi a munkálatokat.

Riri az Entertainment Weeklynek árulta el, hogy az utóbbi időben félrerakta a korong munkálatait, azonban most készen áll visszatérni hozzá, de nem ott fogja felvenni a fonalat, ahol abbahagyta.

Jelenleg újra felfedezem a zenét. Olyan régóta dolgozom már az albumomon, hogy inkább félreraktam az egészet, de most végre készen állok visszatérni a stúdióba. Mostmár készen állok rá, hogy elkezdjem a munkálatokat. Elölről kezdem őket

– nyilatkozta.

Még ha nem is dolgozott folyamatosan intenzíven az anyagon, az biztos, hogy nyolc év alatt legalább több tucat dalt készíthetett el. Hogy ezeknek mi lesz a sorsuk?

Nem szeretném teljesen elvetni a már meglévő dalaimat. Meghallgatom majd őket újra az új perspektívámból, és megnézzük, mi az, ami még mindig tetszik. Azok megmaradnak

– tette hozzá.

A sztár pár hónapja az Interview magazinnak mesélt arról, hogy a dalok még nincsenek készen rá, de a lemez képi világához rengeteg ötlete van, és azt reméli, ezek elvezetik majd ahhoz a zenéhez, amit készíteni szeretne.

Rihanna utolsó lemeze a 2016-os Anti volt, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Work, a Needed Me, vagy éppen a Love on the Brain. Ebben az évtizedben összesen mindössze három dalban hallhattuk: 2020-ban a PartyNextDoorral közös Believe It-ben, 2022-ben pedig a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmhez készült Lift Me Up-ban és Born Again-ben.