Elstartolt a Maxton Hall – A világ, ami elválaszt 2. évadának forgatása

Az első képeket is megkaptuk a forgatásról.

Május 9-én indult hódítóútjára a Prime Video-n a Maxton Hall – A világ, ami elválaszt című sorozat, és azonnal hatalmas sikert aratott. A megjelenést követően nem kevesebb, mint 120 országban ért fel a streaming platform toplistájának csúcsára, és a valaha volt legnépszerűbb eredeti, nemzetközi alkotásuk lett, így nem csoda, hogy hamar be is rendelték a második évadot, aminek most el is startolt a forgatása.

A történet középpontjában Ruby Bell és James Beaufort kapcsolata áll: a lány szerény anyagi körülményekkel rendelkező családból származik, azonban ösztöndíjat nyer egy elit magániskolába, míg a srác egy kőgazdag örökös, aki nem kevés előnnyel indul az életben. Az új részek azután veszik majd fel a fonalat, hogy a páros együtt töltötte az éjszakát Oxfordban. Eleinte minden csodásan alakul Ruby számára, és nem is lehetne boldogabb, azonban James családjával történik valami, ami mindent megváltoztat, és maga James rángatja vissza a lányt a zord valóságba.

Már az első két kép is megérkezett a második évad munkálatairól:

Sőt, a két főszereplő, Damian Hardung és Harriet Herbig-Matten be is köszönt a forgatásról:

@primevideouk officially filming S2 of your new fave enemies to lovers story ???????? #maxtonhallonprime #maxtonhall #damianhardung #harrietherbigmatten #primevideo ♬ original sound – Prime Video UKIE

Rajtuk kívül még biztosan visszatér a folytatásban Sonja Weißer, Ben Felipe, Fedja van Huêt, Runa Greiner, Justus Riesner és Andrea Guo is.

A Mona Kasten bestseller regényén alapuló sorozat egyébként a tervek szerint összesen három évados lesz, bár a harmadik felvonás hivatalosan még nem kapott zöld utat. Az Amazon egyik fejese, Petra Hengge korábban azt nyilatkozta, hogy szeretné kibővíteni a második évadot, és 6 rész helyett nyolc, vagy tíz epizódot készíteni, azt azonban egyelőre nem jelentették be, hogy végül hány részt kapunk, ahogy azt sem, hogy mikorra tervezik a premiert.