via: Twitter / dlipahungary

Budapesten forgatott videót Dua Lipa

Instagram oldalán számolt be a hírről.

Mozgalmas napokat tudhat maga után Dua Lipa – az énekesnő elindította Radical Optimism turnéjának nyári, ahogy ő fogalmazott „bemelegítő” szakasza. A nyitó est június 5-én Berlinben volt, majd június 9-én a szomszédos Pula városában lépett színpadra.

Instagram oldalán pedig folyamatosan arról posztolt, hogy Olaszországban szürcsölgeti a koktélokat és eszi a tengeri finomságokat. A legnagyobb titokban közben még fővárosunkba, Budapestre is beugrott, ahol néhány nap leforgása alatt egy dalához hivatalos kisfilmet vegyen fel. Igaz, arról jelenleg nincs információnk, hogy melyik dalhoz készített videót nálunk, illetve arról sem, hogy mely helyszíneket láthatjuk majd viszont a kész műben, de legalább a hír biztos, ugyanis Lipa a saját Instagram és X (korábban Twitter) oldalán számolt be erről.

az egész felfordulás alatt még egy videót is leforgattunk Budapesten… Nîmes, Franciaország, az első koncert a kettőből!!!!! A nyári turné folytatódik ????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️

– írta.

Ma pedig már Franciaországban folytatja a koncertezést. Sajnos idén egyelőre nem fértünk be a nyári fesztivál fellépéseibe, de remélhetőleg hamarosan újra ellátogat az énekesnő hazánkba egy saját koncerttel.