Simon Cowell: nekem kellett volna birtokolnom a One Direction nevét

A médiaszemélyiség hajlandó lenne megvásárolni a nevet a bandától.

Napokkal ezelőtt számoltunk be a hírről, miszerint Simon Cowell az új One Directiont keresi – egy olyan fiúbandát, aki a mai generáció fiataljaival egy magasabb szinten tud kapcsolódni, és ezt egy dokumentumfilm keretein belül tervezi bemutatni a világnak. Azért reméljük, Nicole Scherzingert is elhívja, aki szerves része volt annak, hogy az akkori formájában megismerhessük a bandát.

Most pedig a The Diary of a CEO podcast vendége volt a médiaszemélyiség, aki beszélt a bandáról és azokról a dolgokról is, amiket mai fejjel már máshogy csinálna.

Egy dolgot bánok, meg kellett volna tartanom a nevet. Nekem kellett volna lennem a név birtokosának.

Cowell úgy fogalmazott, hogy fontos lett volna, hogy az ő kezében maradjon a névhasználat joga, ugyanis akkor sok fontos dologban dönthetne, mint mondjuk a turnézás. Azt is kiemelte, hogy most, ha az ő kezében lenne a One Direction név, biztosan „kiadna valami animációs dolgot„, de azt is kimondta, hogy „visszavásárolná” a nevet a srácoktól.

Ha az egyik bandatag valamiért nem akar turnézni, az megállíthatja a többieket is attól, hogy útra keljenek. Ha én lennék a név birtokosa, ez nem lenne probléma. Néha naív tudok lenni, akkor pedig nagyon az voltam. Következő alkalommal az enyém lesz a név. Így is a pénz nagy része az övék, de akkor is az enyémnek kell lennie a névnek.

Arról is kérdezték, hogy szerinte valaha visszatér-e a banda, amire annyit mondott, hogy „kétlem„.