Nem szerepel Taylor Swift az új Deadpool filmben

Nem bizonyultak igaznak a pletykák.

Hónapok óta keringenek a pletykák, miszerint Taylor Swift is feltűnik majd a mozivásznon az új Deadpool filmben, azonban az Entertainment Weekly rossz hírt hozott az énekesnő rajongóinak. A publikáció ugyanis megerősítette, hogy a sztár egyelőre nem nem lép be a Marvel-érájába, és nem szerepel az alkotásban.

Az elmúlt időszakban több jel is utalt arra, hogy Taylor megcsillogtatja a színészi képességeit Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett a Deadpool & Rozsomákban, így nem csoda, hogy terjedt a pletyka az interneten. Tavaly októberben kapott szárnyra igazán, amikor is a film két főszereplője, és a rendezője, Shawn Levy együtt vettek részt az énekesnő párja, Travis Kelce meccsén, de még a kevesebb, mint egy napja bemutatott, új filmplakát alapján is erre lehetett következtetni, melyen Deadpool és Rozsomák az Eras turnén nagy népszerűségnek örvendő barátság karkötőket viselnek.

Ryan Reynolds és a rendező az interjúik során is ráerősítettek a pletykákra, ugyanis nem igazán tagadták őket. A színész úgy fogalmazott, hogy bármi megtörténhet egy Deadpool filmben, és az az egyik kedvenc dolga bennük, hogy tele vannak meglepetésekkel, míg az utóbbi nemes egyszerűséggel azt nyilatkozta, hogy igyekszik nem reagálni a szóbeszédre. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy Taylor a későbbiekben nem csatlakozhat a Marvel-moziuniverzumhoz. Hetekkel ezelőtt egy bennfentes kotyogta ki, hogy az énekesnő nemrég találkozott a Marvel Studios elnökével, és egy sorozatról tárgyaltak, melynek őt szemelték ki a főszerepére.

Deadpool & Rozsomák július 25-én kerül a hazai mozikba, sajnos mostmár biztosan Taylor nélkül.