Új szereplő csatlakozott a Nem férek a bőrödbe második részéhez

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis is visszatérnek a folytatásban.

Már évek óta beszéltek róla a főszereplők, Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan, hogy szeretnék, ha folytatást kapna a 2003-as sikerfilmjük, a Nem férek a bőrödbe, tavaly pedig végre hivatalossá is vált a dolog. Azóta beindultak a dolgok a várva várt második rész körül: elkészült a forgatókönyv, a rendező kilétét is megtudhattuk, aki Nisha Ganatra lesz, kiderült, hogy a tervek szerint idén nyáron indul a forgatás, most pedig egy új szereplő is csatlakozott hozzá.

Nem mást láthatunk majd a mozivásznon vagy a Disney+-on az alkotásban, mint a Volt egyszer egy Hollywood sztárját, Julia Butters-t. A csupán 15 éves színésznő eddig olyan filmekben tűnt még fel, mint a Queen of Bones című horror, A Fabelman család, vagy éppen a Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készült A szürke ember.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Julia kinek a bőrébe fog majd bújni, azonban valószínűleg Anna (Lindsay Lohan), vagy Anna vőlegényének a lányát alakítja majd.

Idén áprilisban hullott le a lepel a folytatás történetének pár részletéről, méghozzá egy meghallgatásnak köszönhetően. A második részben Anna és Tess (Jamie Lee Curtis) nem egymással, hanem két tinilánnyal fognak testet cserélni. Az egyikük Harper, Anna 14 éves lánya, a másikuk pedig Lily, Anna vőlegényének a szintén ugyanannyi idős gyereke. A két tinédzser, hiába egykorúak, nem jönnek ki jól egymással.

Harpert egy fiús lányként jellemzik, aki mostanában elég rosszkedvű, ugyanis az anyukája, aki sokáig egyedül nevelte őt, éppen készül feleségül menni egy brit étteremtulajdonoshoz, Eric Davishez. Ezt azonban ő egyáltalán nem szeretné, így mindenáron próbálja megakadályozni az esküvőt. 

Arról, hogy ezúttal mi okozza a testcserét, nem esett szó a meghallgatás anyagaiban, azonban két jelenetről részletesebben is írtak benne. Az egyikben az Anna és Tess testébe zárt Harper és Lily a tengerpartot takarítják egy sulis büntetés következtében, Tess pedig megosztja Annával, hogy tart attól, hogy Londonba fog költözni az új férjével, és nem látják majd annyit egymást.

A másikban Anna és Tess, szintén a tinilányok testében, a konyhában ülnek, és almalevet isznak borospohárból. Anna arról panaszkodik, hogy úgy érzi, teljesen elvesztette a kapcsolatot a régi, fiatal önmagával, aki az első filmben még egy rockzenekar frontembere volt.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert, ahogy azt sem döntötték még el, hogy mozikba küldik a második részt, vagy pedig egyből a Disney+ felületén lesz majd elérhető.

Nem férek a bőrödbe, ami egyébként egy 70-es évekbeli alkotás újragondolt változata, hatalmas sikert aratott, és több, mint 160 millió dollárt hozott a kasszára a Disney-nek a megjelenéskor. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy anya-lánya párost alakítottak benne, akik egy veszekedés után egymás testében ébrednek fel a következő nap, így szépen lassan elkezdik megérteni a nehézségeket, amiken a másik átmegy.