Majdnem nem vált szét a Little Mix

Már csak Jade Thirlwall maradt a Little Mix lányokból, hogy bemutassa szólóanyagát – az elmúlt hónapok leforgása alatt Leigh-Anne néhány dalon felül egy egész EP-t piacra dobott, Perrie bemutatta szóló dalát, az Ed Sheerannal közösen írt Forget About Us-t, Jesy Nelson pedig egy ideje nem hallat magáról.

A Leigh-Anne a már emlegetett középlemezét népszerűsítő Dork interjújában mesélt arról, hogy milyen erős kötelék van közte és a másik két lány (Edwards és Thrilwall) között. Sőt, az énekesnő arról is beszélt, hogy a Confetti turnéjuk, melyet kizárólag az Egyesült Királyságban élő rajongóik láthattak élőben, ugyanis Európába nem hozták el a koncertsorozatot, annyira jól sikerült és annyira élvezték mindannyian, hogy többször is leültek beszélni arról, hogy mi lenne, ha bandaként folytatnák:

Hárman testvérként tekintünk egymásra, amit senki sem ért meg rajtunk kívül. Valójában, az utolsó turnénk annyira csodálatos volt, hogy volt, hogy arról beszélgettünk, hogy lehet, hogy folytatnunk kéne Little Mixként, mert annyira jó volt minden. De nem hiszem, hogy az akkori életünkben ez működött volna… Biztosan visszatérünk majd, hogy ne tennénk? De jelenleg mindannyiunknak meg kell élnie ezeket a pillanatokat.

Ez szerencsére azt jelenti, hogyha a lányok eleget alkottak szólóban, biztosan visszatérnek és újra láthatjuk a megállíthatatlan hármasukat a színpadon.