Júliusban jön Ice Spice debütáló albuma

Hamarosan Bécsben is koncertezik a rapper.

Alig három éve robbant be a zeneiparba Ice Spice, és rövid időn belül nagy utat tett meg: bezsebelt egy Grammy-jelölést, platinalemezes slágereket tudhat magáénak, és olyan előadókkal dolgozott, mint például Nicki Minaj, vagy éppen Taylor Swift. Most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a karrierje, ugyanis bejelentette a debütáló albumát.

A korong a Y2K címet kapta, és július 26-án kerül a boltok polcaira, illetve a streaming platformokra. Összesen 10 dal szerepel rajta, köztük a Think U The Shit (Fart), és a legfrissebb, Gimme A Light című kislemez is.

A rapper a borítójáról is lerántotta a leplet:

A lemez címe egyébként Ice Spice születésnapjára utal, ugyanis az előadó pont az új évezred beköszöntével, 2000. január 1-én látta meg a napvilágot.

A rapper turnéra is indul a koronggal, melynek keretein belül pár európai fesztiválra is ellátogat, igaz, még a megjelenés előtt. Hozzánk legközelebb Bécsben csíphetjük el élőben a Rolling Loudon, július 7-én, de olyan városokban lép még színpadra, mint a dániai Rosklide, a lengyelországi Gdynia, a romániai Costinești, London, a svájci Frauenfeld, és a belgiumi Dour, mielőtt az Egyesült Államok felé venné az irányt.