Vezetett Harry Styles-túra indul a faluban, ahol az énekes felnőtt

Ráadásul a túravezetők is rajongók.

Azoknak a Harry Styles rajongóknak, akik idén nyáron Angliában járnak, egy különleges élményben lehet részük. Vezetett túra indul ugyanis Holmes Chapelben, ahol az énekes a gyerekkorát töltötte, így a fanok bejárhatják a kevesebb, mint 7000 fős falut, és megnézhetik a helyeket, ahol a kedvencük időzött fiatalkorában. Mi több, maguk a túravezetők is rajongók, így egy igazi közösségi kikapcsolódás vár a résztvevőkre.

A kezdeményezést a Holmes Chapel Partnership indítja útjára, és a nagyjából három órás kirándulás során a jelentkezők ellátogathatnak a többek között a Mandeville’s Bakery nevű pékségbe, ahol Harry 16 éves koráig dolgozott, illetve a Twemlow Viaducthoz is, ahol az énekes első csókja csattant el, és ami manapság az ott lévő Harry-fal miatt híres.

A fanok egy különleges Harry-térképet kapnak emlékbe a túráról, amiben kuponok lesznek többek között a helyi boltokba. Emellett érkezéskor, a vonatállomáson írhatnak egy könyvbe, amit Harry apukája fog megkapni, a Harry-falnál egy szív alakú táblán is üzenhetnek a kedvencüknek, és egy életnagyságú Harry-figurával is fotózkodhatnak a Mandeville’s Bakery pékségben.

A Harry’s Home Village Tour június 8-án startol el – júniusban szombat reggelente, júliustól szeptemberig pedig hétköznapokon indulnak kirándulások. A részvételi díj fejenként 20 font, azaz nagyjából 9200 forint.

A túra létrejöttének az egyik oka, hogy biztonságban eljuttassák a rajongókat a Twemlow Viaducthoz, ahová rengeteg fan zarándokolt már el az évek során – csak tavaly több, mint 5000, ami majdnem a falu lakosságával egyenlő. Azonban sokan forgalmas utakon átvágva próbálták megközelíteni a helyszínt, a szervezők egyik célja pedig, hogy biztonságos, forgalomtól mentes útvonalon vezessék el a hídhoz az érdeklődőket. 

Peter Whiers, a Holmes Chapel Partnership elnöke úgy fogalmazott: lenyűgözi őket a rajongók lelkesedése Harry iránt, ugyanakkor korábban nehéz volt megtalálni az egyensúlyt az izgatott fanok és a történelmi, az 1400-as évekhez  visszanyúló falu mindennapi élete között.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy idén új dolgot próbálunk ki, és vezetett túra keretein belül visszük el biztonságban a látogatókat a népszerű Harry-helyszínekre

– nyilatkozta a BBC-nek.

A jegyinfókért katt ide!