Folytatódhat a 2019-es elkaszált Netflixes sikersorozat

2019-ben ért véget A társdalom (The Society) c. Netflixes sikersorozat, amit akkor többek között a COVID miatt nem folytattak, hiába ért véget egy óriási cliffhangerrel, illetve hiába vonzott be óriási rajongótábort. Sajnos, mint ma már tudjuk, a különböző projektek sem jöttek össze, hogy megmentsék a szériát.

Egészen mostanáig, ugyanis az eredeti készítő úgy nyilatkozott, hogy már tárgyal a Netflix-el, hogy hadd készítse el a második etapot az eredeti szereplőkkel. Az eredeti tervek szerint egyébként minden készen állt arra, hogy elkezdjék a forgatásokat, hiszen a szövegkönyvek és forgatókönyv már rég készen voltak.

Chris Kesyer azóta többször is beszélt arról, hogy ő bizony tényleg szeretne folytatást, de egy mostani Variety interjúban már arról számolt be, hogy a kasza, nem egy szokásos kasza volt. Illetve arról is lerántotta a leplet, hogy majdnem megjelentettek egy képregényt, amiben az első évad kérdéseire válaszolnak, de a kiadó a publikálás előtt megszűnt.

Amióta lement az első etap, azóta a szereplők igazán impozáns karriert futottak be: Kathryn Newton jelenleg az MCU-ban Cassie Lang, míg Olivia DeJonge Priscilla Presley-t játszotta Austin Butler mellett az Elvis c. filben.

Folyamatos beszélgetéseket folytatok az írókkal és Marc Webb-bel arról, hogyan tudnánk ezt valamilyen módon visszahozni. Még nincs válaszunk, és nem is számolnék vele, hogy visszatérünk. De a közönség még mindig erről beszél.