Új oldalukat mutatták meg az Ofenbach srácok

Még csúcsra sincs járatva az „Overdrive”, de itt az Ofenbach új zenéje.

A világ egyik leghallgatottabb francia producerduója, az Ofenbach visszatér egy egészen új dance-pop bangerrel az amerikai énekesnő, salem ilese közreműködésével. A „feelings don’t lie” című dallal a páros egy felfedezésre váró oldalát mutatja meg, nem titkolt céljuk, hogy túlmerészkedjenek kontinensünkön.

Pályafutása kezdete óta az Ofenbach slágerek elképesztő sorozatát szállította – gyönyörű példák erre a rádiók jelenleg is egyik legnagyobb kedvence, az „Overdrive” Norma Jean Martine-nal és szintén az előadóval és a Quarterheaddel készült „Head Shoulders Knees & Toes”, vagy a Benjamin Ingrosso-val közös Paradise, esetleg az Ella Henderson nevét jegyző Hurricane.

2024 elején César és Dorian három teljes hónapot töltött Los Angelesben dalszerzőkkel, producerekkel és előadókkal együtt dolgozva, hogy megtalálják még kiaknázatlan hangzásukat. A salem ilese-zel közös „feelings don’t lie” debütálásával pedig egy új korszak jött el, európai sikereiket követően az Ofenbach készen áll arra, hogy új közönséget érjen el.

Amikor elindulunk ezen az úton, a rajongóink iránti elkötelezettségünk továbbra is megingathatatlan. Izgatottan várjuk, hogy velünk tartsatok ti is, mely során új távlatokat fedezünk fel, feszegetve kreativitásunk határait” – mondta el a páros.

És hogy mi is ez az új éra? A megjelent track alapján egy sokkal intimebb, a félhomályos klubok atmoszféráját felidéző elektronikus zenei elképzelés.