Vanessa Hudgens nyerte az Álarcos énekes legutóbbi évadát

Olyan dalokat énekelt, mint a Vampire Olivia Rodrigotól.

Izgalmas heteken/hónapokon van túl Vanessa Hudgens – nem elég, hogy néhány héttel ezelőtt elárulta, hogy várandós első gyermekével, a napokban az Állarcos énekes nyertesének kiáltották ki.

A művésznő az aranyhal volt, így egy csodaszép, csillogó aranyhal jelmezben állt a zsűri/nyomozók elé – az egyik székben egyébként a 2024-es Campus Fesztivál egyik főfellépője, Rita Ora ült. A verseny 11. etapjának végén koronázhatták meg Hudgenst az évad nyerteseként, ahol olyan dalokat énekelt, mint Olivia Rodrigo vampire c. slágere, Alanis Morissette You Oughta Know c. örökzöldje vagy a Heart of Glass, ami Miley Cyrus Midnight Sky c. slágerét inspirálta.

A nyomok nem árultak el sok mindent a nyomozóknak, ugyanis az aranyhal karaktere a kezdetekben közhelyekkel mutatta be magát, mint „egyik napról a másikra lettem híres”, vagy hogy „Hollywood azt éreztette velem, hogy egy akváriumban élem mindennapjaimat”.

Egyébként a júliusban a Campus Fesztiválon koncertező Rita Ora jól tippelte meg, hogy egyik legjobb barátnőjét rejti a maszk – Ora meg is jegyezte, hogy az elmúlt hetekben furcsán viselkedett Nessa, illetve, sosem válaszolt, amikor írt neki.