Taylor Swift miatt adta ki új dalát Charlie Puth

Lemezfelvezetővel tért vissza Charlie Puth.

A popsztár, Charlie Puth óriási visszatérése a „Hero” című, új dal, hiszen ez az első darab várva várt negyedik stúdióalbumáról a 2022-es, elismert ’CHARLIE’ című lemeze után. Az előadót maga Taylor Swift ösztönözte, hogy ne tartogassa a fiókban a felvételt tovább, melynek megírása elmondása szerint lelkileg emberpróbáló munka volt.

Puth továbbra is az iparág egyik legkövetkezetesebb slágergyártója és legkeresettebb munkatársa saját maga és számtalan más produkció számára. Legutóbbi lemezprojektje óriási meteoritként robbant be a zenei színtérre, melyen helyet foglalnak olyan közönségkedvencek, mint a „Light Switch” és a „Left and Right” a BTS zenekar Jung Kookjának közreműködésével. 

Charlie azonban most ismét felkapcsolja a villanyt és egy érzéki, hipnotikus popfelvétellel vezeti fel érkező kiadványát. A „Hero”-ról maga a dalszerző mesélt bővebben Instagram posztján keresztül:

„Az új zeném, a „Hero” arról szól, amikor látod, hogy valaki, akit szeretsz, bántja magát, tönkreteszi az életében azokat a dolgokat, amik jók, de egyszerűen nem tudod megmenteni. Az egyik legnehezebb szám, amit valaha meg kellett írnom, de abban a reményben írtam, hogy te is átéltél hasonlót az életedben, és kitöltheti számodra az űrt, mint nekem. Nagyon izgatottan várom, hogy megoszthassam veletek a következő albumomat, különösen ezt a dalt, mert nagyszerűen ábrázolja azt, ami most jön. Még sosem osztottam meg ilyen felvételt – számomra nagyon más, de szeretném megköszönni @taylorswift-nek, hogy zeneileg tudatta velem, hogy ezt nem tarthatom tovább a merevlemezemen. A „Hero” május 24-én a tiéd, és ez a dal borítója. Köszönöm minden rajongómnak – sosem fogjátok megtudni, mennyit jelentetek nekem…”

Végeredményül egy hipnotikus refrént magában hordozó lágy, dallamos tracket kapunk Puth védjegyének számító hangjával.