Lana Del Rey elárulta, melyik dalát szánta James Bond-főcímdalnak, amit végül visszautasítottak

Reméli, azért a jövőben lesz lehetősége énekelni az ikonikus filmsorozatban.

Egy előadó számára hatalmas lehetőség, ha az a megtiszteltetés éri, hogy egy James Bond-film főcímdalát énekelheti. A legutóbbi három főcímdal, Billie Eilish, Sam Smith, és Adele szerzeményei mind-mind hatalmas slágerekké váltak, és mind a három sztár Oscar-díjat is kapott a dalaikért. A filmsorozatban általában nagyszabású, szívhez szóló balladákat hallhatunk, ebben a stílusban pedig talán Lana Del Rey mozog a legotthonosabban, így érthetetlen, hogy őt miért nem kérték még fel, hogy énekeljen az egyik filmben.

Az énekesnő a londoni Ivor Novello díjátadón árulta el, hogy ő maga sem érti a dolgot, pedig az egyik dalát kifejezetten egy James Bond-filmhez írta, amit végül visszautasítottak a producerek.

Hogy lehetséges, hogy ez nem történt még meg? Pedig [a 24-t] erre írtam

– nyilatkozta a BBC-nek.

A 24 Lana 2015-ös Honeymoon című albumán kapott helyet, az akkori Bond-főcímdal pedig végül az idei Szigeten is fellépő Sam Smith-hez vándorolt. Az énekes Writing’s on the Wall című szerzeménye csendült fel a Spectre – A Fantom visszatér című filmben.

Sam csodálatos munkát végzett

– tette hozzá Lana.

A sztár elmondása szerint azért reméli, hogy a jövőben lesz lehetősége énekelni az ikonikus filmsorozatban.

Talán egy nap. Valószínűleg nem, de azért továbbra is előveszem a Nancy Sinatra-énem olykor-olykor, és úgy fogok tenni, mintha én énekelném a főcímdalt.