Lady Gaga: az új zenémhez még csak hasonlót sem csináltam eddig

Az énekesnő elmondása szerint hamarosan hallhatjuk, min dolgozott az utóbbi évek során.

Izgalmas időszak elé néznek Lady Gaga rajongói: május 26-án érkezik a Maxre a legutóbbi, Chromatica Ball turnéjából készült koncertfilmje, októberben kerül a mozikba a legújabb filmje, a Joker: Kétszemélyes téboly, és emellett természetesen új zenével is készül az énekesnő. A premier előtt Los Angelesben vetítették le néhány szerencsés fannak a 2022-es koncertsorozatból készült alkotást, az eseményen pedig maga a sztár is részt vett, és egy kicsit mesélt az új albumáról is.

Elmondása szerint folyamatosan stúdiózik, és egy olyan anyagra számíthatunk tőle, amihez még csak hasonlót sem csinált előtte.

Minden egyes napomat a stúdióban töltöm. Rengeteg dalt írtam, rengeteg zenei alapot készítettem, és az új zenémhez hasonlót még soha nem csináltam eddig. Szeretem feszegetni a műfajok határait, és szeretek különböző stílusokat felfedezni. Van valami igazán gyönyörű abban, amikor tudod: akármit is csinálsz, a rajongóid szeretni fognak

– nyilatkozta.

Hozzátette, hogy az új albumon két éve, a Chromatica Ball alatt kezdett el dolgozni, azonban még nem sikerült befejeznie.

Mostanában az intenzitás művészetével kísérletezek, és ezt a turném alatt kezdtem el, de még nem fejeztem be a lemezt.

Beyoncé legutóbbi, Cowboy Carter című korongja megjelenése előtt ismét felröppentek a pletykák, miszerint a két sztár újra összeáll, és végre folytatást kap a hatalmas sikert aratott, Telephone című kollabjuk, azonban a hírek sajnos nem bizonyultak igaznak. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem hallhatjuk már egy dalban a két előadót, ugyanis Gaga elmondása szerint ő bármikor készen áll egy újabb duettre.

Ha Beyoncé hív, bármikor felveszem neki a telefont.

És hogy mikor érkezik az énekesnő új albuma, amire négy éve várnak a rajongók?

Tudom, hogy utálják, mikor azt mondom, hogy hamarosan, de hamarosan.