Újabb dalt mutatott be az Imagine Dragons a közelgő albumukról

Íme a Nice to Meet You!

Idén áprilisban startolt el az Imagine Dragons új korszaka, ugyanis ekkor érkezett meg a közelgő albumuk felvezető kislemeze, az Eyes Closed. A korong kicsit több, mint egy hónap múlva jelenik meg, most pedig újabb dalt mutattak be róla.

A banda legújabb dala a Nice to Meet You címet kapta, és egy fülbemászó és optimista pop-funk szerzemény lett, mely egy friss kapcsolat kezdeti, törékeny szépségéről íródott.

A kislemezhez videó is forgott Matt Eastin rendezésében, akivel már régóta dolgozik együtt a banda. A kisfilm helyszínéül egy nosztalgikus, retró stílusú bár szolgált, ahol a frontember, Dan először találkozik a klipbéli kiszemeltjével.

A banda soron következő, hatodik albuma a LOOM címet kapta, és június 28-án kerül a boltok polcaira, és a streaming platformokra. Összesen 10 dal kapott rajta helyet, köztük az Eyes Closed és annak J Balvinnal felturbózott változata, illetve a frissen megjelent Nice to Meet You is.

Az anyag egy új kezdetet jelent a zenekar történetében. A céljuk az volt, hogy visszatérjenek az eredeti hangzásvilágukhoz, amivel az egész világot meghódították, és ezt ötvözzék az új stílusukkal.

A lemezzel egy világkörüli turnéra is indulnak, ám ennek az európai dátumait még nem jelentették be.