Meryl Streep is visszatérne a Mamma Mia! 3. részében, annak ellenére, hogy meghalt a karaktere

Még a színésznő sem tudja, hogyan hozzák vissza a karakterét a folytatáshoz.

2018-ban, nem kevesebb, mint 10 évvel az első film után jelent meg a Mamma Mia! második része, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, és már évek óta tervben van a harmadik felvonás is. Az ABBA dalokon alapuló musical producere, Judy Craymer elmondása szerint mindig is trilógiát szerettek volna készíteni az alkotásból, a folytatásban pedig úgy tűnik, Meryl Streep is visszatérhet, annak ellenére, hogy a karaktere meghalt.

A színésznő a Deadline-nak árulta el, hogy a közeljövőben ül le tárgyalni a film készítőivel, akiknek már van ötletük, hogyan hozzák vissza a karakterét.

Még én sem tudom, hogyan lesz megoldva, de azt tudom, hogy van már rá ötletük. Egyelőre fogalmam sincs, mi az, de már be van írva a naptáramba a találkozó, így hamarosan tudni fogom

– nyilatkozta.

Hozzátette, hogy nem kérdés, hogy szeretne-e visszatérni a folytatásban.

Persze, hogy szeretnék, és szerintem a közönség is örülne neki.

A sztár Donna Sheridan szerepét alakította az első két részben, aki egy szállodát vezet egy kis görög szigeten, és egyedül neveli a lányát, Sophie-t (Amanda Seyfried).

A filmek producere, Judy Craymer tavaly októberben ismét leszögezte, hogy biztosan készül harmadik rész, a kérdés csak az, hogy mikor.