10+ perces tapsvihart kapott Selena Gomez legújabb szerepe miatt a cannes-i filmfesztiválon

Pityergett a színésznő az elismerés miatt.

10+ perces (egyes sajtóorgánumok 9, mások, 11 és 12 perc hosszúságú) álló tapsvihar követte az Emilia Pérez spanyol nyelvű musical-dráma bemutatóját a 2024-es cannes-i filmfesztiválon, melynek főszereplői nem mások, mint a Gyilkos a házban vagy a Varázslók a Waverly helyből sztárja, Selena Gomez, az Avatar Zoe Saldanája, vagy Karla Sofía Gascón, aki az EWS – Az új generációból lehet ismerős.

Ez a film kapta eddig a leghosszabb és leghangosabb elismerést a filmfesztiválon, mely könnyeket is csalt Selena szemébe – az örömről, amit kiváltott belőle szerencsére videó is készült.

A film középpontjában Saldana áll, aki Rita, egy ügyvéd szerepét játssza, akiről úgy tartják, hogy több képességgel és tapasztalattal rendelkezik, de a cég ahol dolgozik nem értékeli ezeket. Ahelyett, hogy igazságot keresne, a cég inkább a bűnözők segítésében érdekelt. Rita szokatlan alkalomra talál, amikor Manitas (Gascón), egy drogkartell rettegett vezetője megkeresi, hogy segítsen neki egy nemet váltó műtéten, hogy teljes mértékben nő lehessen. Gomez az ő feleségét alakítja, aki nincs tisztában a helyzettel. A film első betekintője is megérkezett.

A film bevonulásán egyébként lejátszották Selena Gomez egyik új dalát, amit a filmhez készített és az El Camino címet kapta.

Az elmúlt napokban egyébként Selena csak úgy ragyogott: