Ezek a dalok csendülnek fel A Bridgerton család 3. évadában

A feldolgozások mellett egy eredeti szerzemény is helyet kapott az új részekben.

Nyakunkon A Bridgerton család várva várt harmadik évada, melyben Colin (Luke Newton) és Penelope (Nicola Coughlan) románcát ismerhetjük meg, ugyanis az új részek első fele május 16-án érkezik a Netflixre. A rajongók ilyenkor nem csak azt várhatják, hogy hogyan alakul a kedvenceik története, hanem azt is, hogy milyen slágerek klasszikus feldolgozásai csendülnek majd fel az új évadban – most pedig a streaming platform elárulta, ezúttal mire számíthatunk.

Az első epizódban a hamarosan hazánkban koncertező Gayle megaslágere, az abcdefu lesz hallható, mely a zenéért felelős Kris Bowers elmondása szerint a legjobb választás arra, hogy beindítsák az évad feldolgozásait. A második részben a BTS Dynamite című slágere adja majd a zenei aláfestést az egyik báljelenethez, és felcsendül még benne Nick Jonastól a Jealous is, ami Kris saját bevallása szerint az egyik kedvenc dala.

A harmadik epizódban, szintén egy báljelenet alatt hallhatjuk majd Sia Cheap Thrills című szerzeményét, illetve Billie Eilishtól a Happier Than Ever-t is. A negyedik részben Taylor Swift és Lana Del Rey közöse, a Snow on the Beach, illetve Pitbull bulihimnusza, a Give Me Everything csendülnek majd fel.

Az évad második fele június 13-tól lesz nézhető, melyben egy különleges meglepetés is lesz, ugyanis hallhatjuk majd benne a sorozat legelső eredeti dalát, ami az All I Want címet kapta. A szerzeményt Tori Kelly mutatta be élőben május 13-án, a világpremieren: