Zayn bánja, hogy túlságosan komolyan vette a One Direction-ben töltött napjait

Zayn egyre többet népszerűsíti hamarosan érkező korongját, a Room Under the Stairs-t. Most például vendégként szerepelt Zach Sang Showjában, ahol többek között arról is mesélt, hogy milyen volt neki az az időszak, amikor a One Direction tagja volt – a múltban többször elmondta, hogy sokszor traumaként élte meg a bandában eltöltött éveket és a sok kötelezettséget, ami azzal járt, hogy ők voltak a világ legkeresettebb bandája.

A legfőbb dolog, ami miatt rosszul érzem magam, bármikor is visszatekintek azokra az évekre, az az, hogy nem élveztem eléggé a bandában töltött időt. Úgy érzem, hogy mindent túlságosan komolyan vettem. Hálás vagyok azért, hogy mára boldogabb ember vagyok. Tényleg tudok élvezni dolgokat és a saját szemszögemet én alakítom. A pohár félig teli, vagy üres, ezt pedig én döntöm el, hogy látom.

Zayn 2015 márciusában jelentette be, hogy kiválik a bandából, amit az követett, hogy maradék négy srác néhány hónap után szünetet jelentett be és a mai napig nem álltak újra össze. Azóta a fiúk folyamatosan szólóban dolgoznak, ennek gyümölcs például a pénteken érkező lemeze is a művésznek.