A készítője elárulta, tervez-e folytatást a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történetnek

Egy év alatt nem sokat változott a véleménye.

Napokon belül érkezik A Bridgerton család várva várt harmadik évada, amire több, mint két évet kellett várni, azonban szerencsére ezidő alatt sem maradtunk Bridgerton-történet nélkül. Tavaly ugyanis megkaptuk a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című alkotást, mely egyfajta előzménytörténete a szériának, és a fiatal Sarolta királyné (India Amarteifio) hatalomra jutását, illetve a György királlyal (Corey Mylchreest) való kapcsolatát mutatja be.

A minisorozat nagy sikert aratott, így nem csoda, hogy a Netflix szeretné, ha folytatódna, azonban az alkotója nem biztos benne, hogy jó ötlet lenne. Shonda Rhimesnak a Variety tette felé a kérdést, hogy tervez-e második évadot, amire azt választolta:

Úgy érzem, mintha a Netflixszel beszélnék, mert ők is egyfolytában ezt kérdezgetik tőlem. Még gondolkozom rajta. Nem akarok egy olyan történetet elmesélni, amire nincs szükség. Nem akarom azt, hogy csináljunk egy kevésbé jó második évadot.

Nem ez az első alkalom, hogy a producer nyilatkozott a lehetséges folytatásról. A széria premierje előtt, tavaly tavasszal az Entertainment Weeklynek beszélt erről, és úgy néz ki, egy év elteltével még mindig ugyanazon az állásponton van.

Örökké tudnám élvezni Sarolta és György történetét, de úgy gondolom, egy nagyon különleges, kerek sorozatot csináltunk, ami elmeséli az egész történetét ennek a bonyolult és tökéletlen szerelemnek. De persze nem zárom ki a lehetőséget, hiszen soha nem lehet tudni.

Ezek szerint a Sarolta királyné folytatásának a sorsa még nem dőlt el, annyi viszont biztos, hogy A Bridgerton család harmadik évadának első fele május 16-án érkezik a Netflixre, a második fele pedig június 13-tól lesz elérhető.