Ryan Murphy új horror sorozatában kapott szerepet Travis Kelce

Futballistából lett színész?

Travis Kelce neve két helyről lehet ismerős: az egyik a már befutott, amerikai focista, a másik pedig, mint Taylor Swift jelenlegi párja. A sportoló egyre többet kerül a rivaldafénybe, amihez hozzájárul sikeres karrierje is, de biztosan szerepet játszik ebben a szupersztár énekesnő is.

A legújabb hírek szerint Kelce már Hollywood felé kacsingat és meg nem erősített információkra hivatkozva a Deadline hozta le, hogy a sportoló élete első szerepét Ryan Murphy (Amerikai Horror Sztori, Glee – Sztárok leszünk!, Jeffrey Dahmer – Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori) legújabb horror sorozatában, mely a Grotesquerie címet viseli. Igaz, ahogy írtuk, a forgalmazó nem kommentálta a híreket, az egyik főszereplő, Niecy Nash-Betts, egy videót osztott meg Instagram oldalán, ahol Kelcével pózol.

A sorozat debütálása várhatóan egybeesik majd a következő futballszezonnal, amelynek során Kelce visszatér a Kansas City Chiefshez. A csapat öt éven belül harmadik alkalommal nyerte meg Super Bowl-t hónapokkal ezelőtt.