Ezt a tanácsot adta Harry Styles Tate McRae-nek

Az énekesnő tudta hasznosítani a tanácsot.

Tate McRae jelenleg Európát járja a THINK LATER című albuma köré épített világkörüli turnéjával, melynek keretein belül május 13-án a szomszédos Bécsben és fellép. Az énekesnő estéről estére egy kicsit több, mint egyórás, lélegzetelállító showval kápráztatja el a rajongóit, melynek során egy pillanatra sem áll meg, ugyanis legalább akkora szerepe van benne a táncnak és a mozgásnak, mint az éneklésnek.

Nem meglepő, hogy a sztár ilyen módon képes uralni a színpadon, hiszen tizenéves kora óta a szakmában van, így már bőven van rutinja abban, hogy hogyan fogja meg a közönséget. Egy friss interjúban pedig az Elle magazinnak elárulta, hogy nem más adott neki ezzel kapcsolatban egy tanácsot, mint Harry Styles, amit persze meg is fogadott.

Találkoztam Harry Stylesszal, ami egyszerűen elképesztő volt. Azt mondta nekem: abban a pillanatban, hogy elkezdesz azon agyalni, hogy mit gondol rólad a közönség, amikor a színpadon vagy, annyi a fellépésnek. Ez nagyon jó meglátás, hiszen magad miatt csinálsz zenét, mert terápiás hatása van, és magad miatt is lépsz színpadra, mert terápiás hatása van annak is. Ha az emberek nem tudják értékelni, hogy azért lépsz fel, mert szereted csinálni, és ez a szenvedélyed, onnantól kezdve nem is számít, mit gondolnak.

Szerencsére Tate-nek nem kell túl sokat aggódnia azon, hogy mit gondol róla a közönsége, hiszen eddig szinte kizárólag pozitív kritikákat kapott a turnéja. Sokan a fiatal Britney Spearshez hasonlították, mi több, a popzene új hercegnőjének kiáltották ki. Egy biztos: ez a lány a színpadra termett!