Selena Gomez: a következő albumom lesz az utolsó

Úgy tűnik, felhagy a zenéléssel a sztár.

Selena Gomez már javában dolgozik az új albumán, mely szólóban a negyedik, összességében pedig a hetedik lesz, azonban most egy igencsak rossz hírrel lombozta le a rajongóit. Az énekes-színésznő ugyanis elárulta, hogy a következő lemeze nagy valószínűséggel az utolsó lesz, ezt követően pedig minden idejét a színészi karrierjének, a jótékonysági munkásságának, és a sminkmárkájának, Rare Beauty-nak szeretné szentelni.

A sztár a Smartless podcastben osztotta meg a hírt, mely január 8-án válik elérhetővé mindenki számára, de a Wondery előfizetői már most hallgathatják az epizódot.

Úgy érzem, már csak egy album lakozik bennem

– árulta el.

És hogy mire számíthatunk a búcsú korongtól? Selena elmondása szerint egy vérbeli poplemez lesz egy kis r&b-vel megfűszerezve, és szomorú dalok biztosan nem lesznek rajta.

Szerettem volna megtalálni annak a módját, hogy olyan jó popzenét csináljak, aminek üzenete is van. Nagyon jól éreztem magam a dalok elkészítése során, tulajdonképpen olyan volt, mintha bulizni mentem volna be a stúdióba. Egyetlen egy szomorú dalt sem írtam

– mesélte a Vogue-nak.

A sztárra nemrég újra rátalált a szerelem Benny Blanco személyében, és a boldogsága az új zenén is hallatszani fog.

Amikor az emberek meghallgatják, ha tetszik nekik, ha nem, azt szeretném, ha azt gondolnák: boldognak hangzom.