Ezt a bandát tanulmányozta Nicholas Galitzine A rólad alkotott kép c. filmes szerepéhez

Spoiler: nem a One Direction volt.

Itthon is az egyik legnépszerűbb film lett másodpercek alatt a Prime Video-n elérhető The Idea of You, vagyis A rólad alkotott kép. Az alkotás főszereplői nem mások, mint Nicholas Galitzine és Anne Hathaway, akik egy One Direction/Harry Styles fanfictionön alapuló könyvet dolgoztak át. A könyv egyébként elérhető a Maxim Könyvkiadó oldalán – és természetesen, a könyv tényleg jobb, mint a film.

Igaz, a film egyetlen alkalommal sem utal a srácokra vagy mondja ki a nevüket, mégis könnyen sejthető, hogy kikről van szó az egész történetvezetés alatt. Galitzine a napokban egy interjú során árulta el, hogy melyik bandát tanulmányozta azért, hogy teljesen fel tudja venni a karakterét – meglepő módon, nem, nem a One Direction munkásságát csekkolta pontról pontra, hanem a BTS koreai pop bandáét:

Az, ahogy a BTS uralja a teret bandaként, segített abban, hogy összhangot alakítsak ki magam és a négy másik srác között, és megmutatta, hogy kell kommunikálunk egymással a színpadon. Elképesztő előadók… hogy őszinte legyek, három hetem volt a kezdés előtt, szóval nem közel sem lettem a BTS szintjén.