Nem bírságolták meg Tom Hollandet gyorshajtásért, mert a rendőr felismerte, hogy ő Pókember

Néha azért jól jön a hírnév.

Zendaya nemrég arról mesélt a Vogue-nak, hogy nem tudja, örökre közszereplő akar-e lenni, hiszen a hírnévnek megvannak a maga hátulütői. Ugyanakkor van, amikor kapóra tud jönni, ha híres az ember: erre hozott példát a napokban a színésznő Jimmy Kimmel műsorában, amikor is elárulta, hogy párjával, Tom Hollanddel egyszer így úszták meg, hogy megbüntessék őket gyorshajtásért.

Elmondása szerint késésben voltak, ezért kicsit gyorsabban mentek a kelleténél, azonban szerencséjükre a rendőr, aki megállította őket, felismerte, hogy Tom alakítja Pókembert.

Tommal spinning órára igyekeztünk az anyukámhoz. Szeretném leszögezni, hogy ő az, aki spinningel, nem pedig én. De egy kicsit túl gyorsan mentünk, mert késésben voltunk. A rendőrök felismerték Tomot, hogy ő Pókember, és onnantól minden oké volt. Egy figyelmeztetéssel megúsztuk a dolgot

– mesélte a színésznő.

Persze a két sztár nem csak ennyit köszönhet a Pókember-filmeknek, ugyanis a 2017-es Pókember: Hazatérés forgatásán ismerkedtek meg egymással. A kapcsolatukra 2021 nyarán derült fény, azonban a mai napig nem osztanak meg túl sokat a magánéletükről a nagyközönséggel.

Zendaya teljes interjúját Jimmy Kimmellel alább tudod megnézni: