Zendaya: nem tudom, hogy örökre közszereplő akarok-e lenni

A színésznő már a családalapításon gondolkozik.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Zendaya napjaink egyik legnagyobb sztárja. Csupán 14 éves korában robbant be a köztudatba az Indul a risza! című sorozatnak köszönhetően, a Disneynél töltött évei után pedig nagy utat járt be, és olyan hatalmas sikernek örvendő alkotásokkal ívelt egyre feljebb a csillaga, mint a Pókember-filmek, az Eufória, vagy éppen a Dűne. Manapság szinte nem létezik olyan ember, aki ne ismerné a nevét, azonban ő maga sem tudja, hogy a jövőben is szeretné-e, hogy így legyen.

A színésznő a Vogue-nak mesélt arról, hogy nagy rajta a nyomás, hogy megfeleljen a felé támasztott elvárásoknak, és nem mindig könnyű megtalálnia az egyensúlyt a munkája és a magánélete között.

Fiatalabb koromban úgy éreztem, ha valaki odajön, hogy szeretne egy közös képet, soha nem mondhatok nemet. Mindig igent kell mondanom, mert hálásnak kell lennem, azért, ahol tartok. Még mindig így érzem, ugyanakkor megtanultam, hogy néha mondhatok nemet. Teljesen oké, ha kedvesen azt mondom, hogy ma szabadnapom van, és csak önmagam szeretnék lenni. Nem kell folyamatosan szerepet játszanom

– kezdte.

Persze ez elég nehéz úgy, hogy a párjával, Tom Hollanddel egy múzeumba nem tudnak elmenni anélkül, hogy ne okozzanak káoszt, és ne őket fotózzák az emberek a Mona Lisa helyett, ahogy az pár éve Párizsban is történt velük. A sztár már a családalapításon gondolkozik, és elmondása szerint nem akarja, hogy a gyerekei is hasonló helyzetekbe kerüljenek. 

Nem feltétlenül szeretném, hogy a gyerekeim életét befolyásolja majd a hírnevem. Azt sem tudom még, hogy az én jövőm hogy fog kinézni. Nem tudom, hogy örökre közszereplő akarok-e lenni. 

Azt is elárulta, hogy hogy nézne ki számára az ideális egyensúly a munka és a magánélete között. 

Alkotni szeretnék, megjelenni, amikor meg kell jelennem, aztán visszamenni a biztonságos és privát életemhez a családommal. Nem szeretnék azon aggódni, hogy mindig valami újjal kell jönnöm, különben minden, amit felépítettem, összeomlik. 

Zendayát legközelebb a Challengers című filmben láthatjuk, mely április 25-én érkezik a hazai mozikba.