Ariana Grande slágerét énekelte Tate McRae

Londonban adta elő a dalt az énekesnő.

A napokban Dublinban startolt el Tate McRae világkörüli turnéja, melynek a legutóbbi állomása London volt, ahol két teltházas koncertet is adott az énekesnő. A fellépései során a THINK LATER albuma dalaival és pár régebbi kedvenccel áll színpadra, a show előtti próbán viszont, amin a VIP csomagot vásárolt rajongók vehetnek részt, már nem csak a saját dalait énekli.

A brit fővárosban Ariana Grande legutóbbi, we can’t be friends (wait for your love) című slágerét adta elő akusztikus változatban, amit egy fan teljes egészében meg is örökített. Így, csupán egy szál gitárral kísérve igencsak meghatóan hangzik a szerzemény, ezzel pedig valószínűleg az a rajongó is egyetért, aki a videó vége felé már zokogva énekli Tate-tel a dalt.

Az Egyesült Királyság után olyan európai városokba hozza el az előadó a showját, mint Köln, Amszterdam, Stockholm, Prága, Varsó, Bécs, Párizs, vagy éppen Madrid, mielőtt az Egyesült Államok és Kanada felé venné az irányt. A szomszédos osztrák fővárosban május 13-én lép színpadra – bár a koncert régóta teltházas, pár resale jegyet még el lehet csípni ide kattintva.

A turné indulásakor azt is összeszedtük, mire számíthatunk majd a koncerten – ezt csekkold itt!