Erre számíthatunk Tate McRae bécsi koncertjén

Elstartolt az énekesnő világkörüli turnéja.

Olyan sikereket ért el Tate McRae a legutóbbi, THINK LATER című albumával, amiket a karriere során eddig soha, így nem csoda, hogy egy 57 dátumos világkörüli turnéra is indult vele. A lemez után elnezevett koncertsorozattal május 13-án a szomszédos Bécsbe is ellátogat, az első show pedig már le is zajlott az írországi Dublinban, így megtudhattuk, mire számíthatunk, ha elmegyünk megnézni az énekesnőt az osztrák fővárosban.

A sztár a THINK LATER 14 dalából 12-t ad elő élőben. A nyitány a korong címadó trackje, a zárás pedig nem meglepő módon az eddigi legnagyobb slágere, a greedy. Persze nem csak az új anyag szerzeményei csendülnek fel: énekli többek között az uh oh című kislemezét, ami nem került fel az albumra, a you broke me first című slágerét, a debütáló, i used to think i could fly című lemezéről pedig 3 track hangzik el. Összesen 18 dalt ad elő a nagyjából egyórás koncert során.

Íme a teljes setlist:

 1. think later
 2. hurt my feelings 
 3. uh oh
 4. what’s your problem
 5. feel like shit
 6. calgary
 7. stay done
 8. messier
 9. cut my hair
 10. Rubberband
 11. exes
 12. grave
 13. guilty conscience
 14. we’re not alike
 15. she’s all i wanna be
 16. you broke me first
 17. run for the hills
 18. greedy

Ahogy arra számítani lehetett, Tate tökéletesen megkoreografált showval kápráztatta el a közönséget. Íme pár videó a nyitóestéről:

A turné merchéről is lehullott a lepel:

Az énekesnő Bécsben a 4200 fős Gasometerben lép színpadra, az előzenekara pedig charlieonnafriday lesz.