Videó: Coachella fellépése közben törte lábát Kid Cudi

Félbe is kellett hagynia a koncertet.

Kid Cudi vasárnap esti fellépése volt a Coachella egyik legjobban várt koncertje, ugyanis a rapper bulija az utolsó másodpercekben lett bejelentve és exkluzív volt a második hétvégén a fesztivál 2024-es etapján.

Már a koncert második felében járt az előadó, amikor épp a David Guettával közös Memories c. slágerét adta elő, amikor úgy gondolta jó ötlet lesz az extrém magas színpadról leugrani, hogy közelebbről is köszöntse közönségét. Ahogy az alábbi videók is mutatják, az előadó ahogy ugrott, a lábára érkezve összeesett egy biztonsági őr mellett. Felállni nem tudott, így az egészségügyi személyzet hamar a segítségére sietett, akik kivezették a színpad területéről és ellátták.

A rapper Twitter/X oldalán kommentálta az esetet:

Helló srácok, szóval az a helyzet, hogy eltörtem a lábamat a tegnapi koncerten, épp a kórházból tartok hazafele. Sosem tört még el semmim, szóval elég fura ez a szituáció nekem. Meg szeretném köszönni az üzeneteket és az aggódást. Imádlak titeket. Megmosolyogtatott, hogy amikor én már a színpad közelében sem voltam, ti még mindig buliztatok.