A Sikoly sztárja szerepelne az új Horrorra akadva filmben

A színésznő izgatottan várja a folytatást.

Egy generáció szeme csillant fel egyszerre, amikor bejelentették, hogy készülőben van az új Horrorra akadva film. A 2000-es évek népszerű horror-paródia franchise-át több, mint 10 év után élesztik újra, és a tervek szerint jövőre már nézhetjük is az újabb felvonást. Az első részében főként a Sikoly című filmet figurázták ki, most pedig az ikonikus filmsorozat színésznője árulta el, hogy szívesen szerepelne a soron következő, hatodik alkotásban.

Melissa Barrera, akit az ötödik és a hatodik Sikolyban láthattunk, az Inverse-nek nyilatkozott arról, hogy mennyire szereti a Horrorra akadva filmeket:

Mindig is imádtam őket. Amikor bejelentették, hogy jön az új, egyből az jutott eszembe, hogy mennyire jó móka lenne szerepelni benne.

Ha minden jól megy, a forgatás idén ősszel veszi kezdetét, azonban a szereplőgárdáról egyelőre nem hullott le a lepel. Az eddigi részekben olyan közönségkedvenc színészek tűntek fel, mint a Cindyt alakító Anna Faris, vagy éppen a Brenda karakterét megformáló Regina Hall, és a rajongók, illetve Melissa is egyaránt azt remélik, hogy ők is visszatérnek az új filmben.

Ikonikus volt az eredeti szereplőgárda. Kíváncsi vagyok, ki tér majd vissza benne közülük, de mindenesetre izgatottan várom a következőt.

Remélhetőleg a színésznőt is láthatjuk majd az alkotásban, annyi azonban biztos, hogy a Sikoly hetedik részében nem tér vissza. Kirúgták ugyanis a franchise-ból, amiért felszólalt Palesztína mellett az izraeli-palesztin konfliktus kapcsán, azonban elmondása szerint eredetileg egyébként is két filmre szólt a szerződése, és így is hálás, hogy részese lehetett az ikonikus horror univerzumának.