Jön az új Horrorra akadva film

Több, mint egy évtized után újraélesztik a horror-paródia franchise-t.

2013-ban éve jelent meg az utolsó Horrorra akadva film, most pedig, több mint egy évtized kihagyás után a Paramount és a Miramax újraélesztik a horror-paródia franchise-t. A soron következő, hatodik részért a producer Neal H. Moritz felel majd, akinek a keze munkája olyan alkotásokban van benne, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, az Utazók, vagy éppen a Halálos iramban. A munkálatok még idén ősszel megkezdődnek, a tervek szerint pedig jövőre be is mutatják az újabb felvonást.

Ennél több információ egyelőre nem derült ki az alkotásról, így többet között azt sem tudni, hogy kiket láthatunk majd benne, és hogy a franchise közönségkedvenc sztárjai, Anna Farris és Regina Hall, akiket már az utolsó részben sem láthattunk, visszatérnek-e benne. Az is kérdéses még, hogy melyik horrorfilmeket parodizálja majd a film, bár bőven van miből válogatniuk a készítőknek, hiszen az utóbbi években rengeteg kasszasiker horrort mutattak be – gondoljunk csak a Démonok közöttre, a M3GAN-ra, a Mosolyogjra, az Öt éjjel Freddy pizzázójábanra, vagy éppen az Örökségre.

Az első Horrorra akadva film, ami főként a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Sikoly című horrorokat parodizálta 2000-ben jelent meg, és óriási sikert aratott. Egy évre rá meg is érkezett a folytatás, amit még három felvonás követett.