Az első szólódala után megérkezett Perrie első saját klipje is 

Íme a Forget About Us videója!

Két évvel azután, hogy szünetre vonult a Little MixPerrie is elindította a szólókarrierét az első saját dalával, mely a Forget About Us címet kapta. A fülbemászó pop szerzemény, mely jó eséllyel válhat az idei nyár egyik slágerévé, az Egyesült Királyságban tizedik helyen nyitott az Official Charts toplistáján, most pedig a hivatalos kisfilm is megérkezett hozzá.

A klipet Fokvárosban forgatták, a munkálatok során pedig végre hasznát vette az énekesnő a négy éve megszerzett jogosítványának, ugyanis vezet is benne, emellett pedig többek között egy medencénél, és a tengerparton is láthatjuk.

A sztár a megjelenéskor elárulta, hogy a track, amit Ed Sheeran segítségével írt, a múltbéli kapcsolatairól szól. 

Boldogan tekintek vissza a régi kapcsolataimra. Szeretném, ha nem értek volna véget? Nem. Nem működtek, és ha működniük kellett volna, akkor nem így lett volna. De a kapcsolataim nagy szerepet játszottak az életemben, és segítettek azzá válni, aki vagyok. Azt gondolom, pozitív dolog, ha erről őszintén beszélek, és mások is tudnak azonosulni vele

– nyilatkozta.

Perrie korábban elmondta, hogy reményei szerint még idén kiadja az első szólólemezét, amin több műfajjal kísérletezett, így egy zeneileg igencsak színes anyagra számíthatunk.